Startti Pro-Hapote

Startti Pro-Hapote on maidon sekaan helposti sekoittuva jauhe, jolla saadaan laskettua maitojuoman pH ja lisättyä juomaan vasikan tarvitsemia hivenaineita. Startti Pro-Hapote soveltuu käytettäväksi sekä maidolle että juottorehuille.

Startti Pro-Hapote on vasikoille suunniteltu täydennysrehu, jonka avulla hapotat vasikalle tarjoiltavan maitojuoman turvallisesti.

Startti Pro-Hapote

  • Sisältää orgaanisia hivenaineita.
  • Parantaa juoman säilyvyyttä.
  • Positiivinen vaikutus ruoansulatukseen.
Lataa tuoteseloste (PDF)

Vaikutuksia:

  • Parantaa juoman säilyvyyttä
  • Positiivinen vaikutus ruoansulatukseen. Parantaa valkuaisen sulavuutta sekä mineraalien ja hivenaineiden imeytymistä
  • Positiiviset yleisfysiologiset vaikutukset, nopeuttaa suolahapon muodostumista juoksutusmahassa
  • Vähentää ripuliongelmia, estää haitallisten kolibakteerien lisääntymistä ruoansulatuskanavassa ja edistää maitohappobakteerien kasvua.

Koostumus:

✓ Vehnätärkkelys ✓ Propyleeniglykoli ✓ Vaikuttavat lisäaineet: sitruunahappo, kalsiumformiaatti ✓ Ravintoainekoostumus per kg ainetta: Kuiva-aine 960 g, raakavalkuainen 45 g, raakarasva 5 g, tuhka 190 g, kalsium 65 g, natrium 0 g

  • rauta, orgaaninen 1300 mg
  • sinkki, orgaaninen 250 mg
  • sinkki epäorgaaninen 150 mg
  • mangaani orgaaninen 250 mg
  • kupari, orgaaninen 75 mg
  • jodi 4 mg
  • seleeni 2,5 mg

Käyttöohje:

Startti Pro-Hapotetta käytetään vain vasikoiden maitojuomaan. Ei saa käyttää sinkkiastioita. HUOM: sensitiiviset limakalvot (silmä, suu, nenä) eivät saa tulla kosketukseen jauheen kanssa. Mieto hapotus: sekoita 7,5 g Startti Pro-Hapotetta per juomalitra. Valmistuslämpötila 20–30 °C. Valmiin juoman pH 5,2–5,4. Juoman säilyvyys 1 päivä. Voimakas hapotus: s ekoita 2 5 g Startti Pro-Hapotetta per juomalitra. Valmistuslämpötila enintään 15 °C. Valmiin juoman pH 4,2–4,4. Juoman säilyvyys 3 päivää. 15 g/25 ml mittalusikka pakkauksessa.