Ruokinta

Ruokinta
Ykkössadon säilörehut huippulaatuisia
Ruokinta
Numerot kehittämisen kivijalkana
Ruokinta
Rehunäytteet kertovat säilörehujen onnistumisesta
Ruokinta
Omalla viljalla ja herneellä säästöä rehukuluihin
Ruokinta
Neljällä korjuulla parempaa laatua
Ruokinta
Inventoi, analysoi ja budjetoi rehut
Ruokinta
Säilörehusiilon lämpötila varoittaa
Ruokinta
Fiksut vinkit nurmenviljelyyn
Ruokinta
Eihän säilörehu ole tilasi tuotannon pullonkaula?
Ruokinta
Kustannuslaskurilla tehokkaampaan rehuntuotantoon
Ruokinta
Suunnitelmallisuutta karkearehun tuotantoon
Ruokinta
Täsmärehulla terveyttä
Ruokinta
Valio CARBO® nurmisiemenseoksista hyviä kokemuksia
Ruokinta
Vaihteleva kesä haastoi rehuntekijöitä
Ruokinta
Rehunsäilönnän ykkösvinkit – katso video Yli-Hynnilän tilalta
Ruokinta
Rehuomavaraisuus ykkösenä
Ruokinta
Maidon itiöpitoisuudet nousussa
Ruokinta
Säilörehusiilon lämpötila kertoo laadusta
Ruokinta
Miten Hovin tilalla tehostetaan nurmenviljelyä − katso video
Ruokinta
Valmakauppaan myyntiin Valma-kivennäiset
Ruokinta
Säilörehujen raaka-ainenäytteiden tuloksia
Ruokinta
Maan varastokaliumin määrityksestä
Ruokinta
Säilörehun laatuvaihtelu hallintaan − rehuanalyysien perusteella korjausliikkeitä
Ruokinta
Valio Artturi® Korjuuaikapalvelu auttaa nurmen korjuupäätöksissä
Ruokinta
Nurmi levittäytyy kaikkialle
Ruokinta
Nurmiviljelyä tehostamalla kohti hiilineutraalia maitoketjua
Ruokinta
Säilörehun kivennäiset tasapainoon
Ruokinta
Kivennäisaineiden kulkeutuminen nurmikasveihin
Ruokinta
Viljan kosteuden hyödyt ja haasteet tuoresäilönnässä
Ruokinta
Punniten pontta nurmen viljelyyn
Ruokinta
Sujuvaa appeen tekoa
Ruokinta
Valkuainen & D-arvo kohdillaan nurmessa
Ruokinta
Automaatio avuksi nurmentuotantoon
Ruokinta
Nurmien syyskatsaus Toholammilla
Ruokinta
Nurmipienryhmän oppeja
Ruokinta
Valio Artturi® -korjuuaikapalvelu käynnistyi Valmassa
Ruokinta
Tieto lisää mahdollisuuksia – ei tuskaa
Ruokinta
Nurmen ja maidon kymppikerholainen
Ruokinta
Mikrobiomi auttaa nurmen säilönnän hallinnassa
Ruokinta
"Säilöntäaineesta ei enää pihistellä"
Ruokinta
Tunnuksen tarvetta tutkitaan
Ruokinta
Kolme hyvää nurmisatoa
Ruokinta
Kasvuston optimaalinen rakenne
Ruokinta
Paali- ja siilorehujen laadut tarkastelussa
Ruokinta
Ruista lehmille nurmen täydennykseen
Ruokinta
Nurmien hiilensidonta – totta vai toivetta?
Ruokinta
Karkearehujen riittävyys ja laatu
Ruokinta
Pitoisuudet syntyvät kokonaisuudesta
Ruokinta
Hovin tilan nurmivinkit
Ruokinta
Mitä säilörehusi maksaa - laskuri paljastaa
Ruokinta
Säilörehussa haasteellinen kesä
Ruokinta
Kuiva-aineella tulee parempi tili
Ruokinta
Satsaa ruokinnan suunnitteluun
Ruokinta
Tuliko riittävästi luomurehua?
Ruokinta
Analy­soi hivenai­neet
Ruokinta
Säilörehujen raaka-ainenäytteiden Valio Artturi® -tulokset
Ruokinta
Maitotilalle tärkeintä on onnistua nurmisadossa
Ruokinta
Valio Artturi® auttaa määrittämään nurmen korjuuajan
Ruokinta
Mikä on uusi AIV Laatutakuu?
Ruokinta
Startti Mysli nyt soijaton
Ruokinta
Hivenainemääritykset kuuluvat nyt pakettiin
Ruokinta
Pelto kuntoon, sato nousuun
Ruokinta
Katse magnesiumiin
Ruokinta
Palkokasvia ja apilaa rehussa
Ruokinta
Hyvällä laskupäällä nurmisadot nousuun
Ruokinta
Sisäruokintakauden säilörehutuloksia
Ruokinta
Maissinviljelyn pohjoisrajalla
Ruokinta
Ovatko navettasi rakenteet maidontulon tulppana?
Ruokinta
Kesän 2016 Valio Artturi® -säilörehujen laatu
Ruokinta
Vapaasti vettä – enemmän maitoa
Ruokinta
Onnistunut säilörehu varmistaa toimivan lehmäliikenteen
Ruokinta
Toisen rehusadon korjuu lähestyy
Ruokinta
Valio Artturi® apuna säilörehun korjuussa
Ruokinta
Rehunsäilöntä vaikuttaa maidon laatuun
Ruokinta
Miten ruokinnan esteet näkyvät solupitoisuudessa
Ruokinta
Sopivaa rehua umpilehmille ja hiehoille
Ruokinta
Säilöntäaineen valinta vaatii tarkkuutta
Ruokinta
Hyvä syönti-indeksi: parempi kuiva-aineen syönti ja enemmän maitoa
Ruokinta
Perusteita seleenistä
Ruokinta
Tiedosta ja hallitse seosrehutilan ongelmat
Ruokinta
Säilöntäaineissa on eroja
Ruokinta
Hyvä säilöntälaatu lisää syöntiä ja maitotuotosta
Ruokinta
Valio Artturi® -rehuanalyysin tuloksia